A hónap, amikor semmit nem olvastam

Semmit nem olvastam és ez most nagyon jó volt.
Egyszer csak telítődtem és nem volt kedvem sem olvasni, sem hangoskönyvet hallgatni. És még filmet sem néztem! Nem mintha nagy tévéző vagy filmnéző lennék 🙂 
És milyen jó volt semmit sem olvasni! 

Kell az ilyen is

Ha csak rózsaszín regényeket olvasnék, nem lenne szükség ülepedési időre. Ha csak a könnyű olvasmányokat venném a kezembe, nem éreztem volna azt, hogy ideje szünetet tartani.

Az elmúlt időszak meghatározó könyvei

  1. A meghaltam, hogy… szerintem az elmúlt évek legmeghatározóbb könyve, minden vitán felül. Itt tudsz belehallgatni, érdemes.
  2. Az összes pénzes könyv, egy kupacban. Értem én, miért nem tanítják a pénzzel való bánást az iskolákban.
    Viszont ahhoz, hogy az ember kitörjön a mókuskerékből, egyszerűen kikerülhetetlen lépés.
  3. Az űrhajósos könyvek is nagyon tetszettek. Nem azért mert nem lehet anélkül élni, hogy az ember tudja, hogyan élnek és mit csinálnak az űrhajósok, de szerintem lebilincselően izgalmas könyvek.

És szeptemberben sem fogsz olvasni?

🙂 Szeptember 17-én írom ezeket a sorokat. A hónap elején nyaralni voltunk és elég sűrű volt a program, így nem olvastam semmit, de most itt az ideje és igényem is van arra, hogy letegyem a laptopot és elővegyek valami szuper könyvet.
Az elmúlt két hónapban a Voiz belehúzott és egy olyan nagy rakás szuper könyvet tettek fel, hogy már csak ezekkel is több hónapig el leszek foglalva, és még nem is tudom, mit szeretnének feltenni az appba. De valószínűleg ez így van rendjén.
Ráadásul egy olyan könyvet is feltettek, amit már igen régen ki-be teszek a libris kosaramba. Szóval eljött az ideje, hogy a sok ajánlás után végre elolvassam vagyis meghallgassam.

Libri akció

A Libri ősszel tök jó akciókat szokott tartani, vélhetően megint veszek majd egy nagy adag ebookot. Nehezíti a helyzetet, hogy szeretnék a történelemben is jobban elmélyülni, így egy törikönyvet (valami összefoglalót) beszerezni, de azt ha jól láttam csak fizikailag lehet beszerezni.
Majd meglátjuk, mi lesz. 🙂

100 könyv?

Világosan látszik, hogy nem fog összejönni a 100 könyv 2021-ben. Majd talán jövőre. 🙂