Irány mindenfelé!

Végre szabadon lehet utazni, úgyhogy irány mindenfelé! Nem nagy távolságba fogunk utazni most (augusztus vége- szeptember eleje) de legalább elhúzzuk a csíkot egy kicsit. Nyaralni! Nem távmunkában dolgozni, meg nem “mindegy hol vagyok, csak ne itthon legyek!”  helyekre, hanem igaziból és tényleg nyaralni megyünk. 
Napolaj, fürdőruha, törölköző, ilyenek 🙂 
Nagyon jó lesz! Nyaralni megyünk 🙂 

Először eltöltünk öt napot Magyarországon, elintézzük a dolgokat, amikre a határzár miatt nem volt lehetőség, meglátogatjuk a családot, aztán irány Nógrád megye. De erről majd bővebben beszámolok, remélem kellemes lesz az idő és nem kapok agyhúgykövet.
Aztán… egy szép hétfői napon újra irány Santorini! Azért éppen oda megyünk most mert az volt szimpatikus. Most nem leszünk sokat a szigeten csak egyetlen napot, másfelet ha igazán korrekt akarok lenni.

Miért csak ennyit leszünk?

Mert jobb lenne télen ott lenni, amikor már nagyon kevés a turista, nincs olyan meleg és az árak is lementek. Jó lenne decemberben és januárban a szigeten lenni, de ki tudja, mi lesz akkor…

Az árak most …
A szállások HATSZOR (!!!) annyiba kerülnek, mint tavaly októberben vagy novemberben, de háromszor annyiba, mint 2 hónappal ezelőtt, viszont nekünk meg inkább a kihaltabb Santorini a szimpatikusabb, így ez most csak egy “kényszer”.

Igazság szerint nem mentünk volna sehova, de muszáj volt szabit kivennie a férjemnek, az meg nem játszik, hogy itthon vagyunk két hetet mert … másfél éve itthon vagyunk, a szabi kifizetése meg erőteljesen veszteséges, kifejezetten rossz biznisz, így nincs más hátra, mint menni. 🙂

Santorini után Iosra megyünk. Ios a szomszéd sziget, sárga tengerparttal, kellemes hegyekkel és Homérosz sírjával. Ott sokat leszünk.

Ios után Mikonosz lesz a cél, de ott nem leszünk sokat mert nem szeretjük a szigetet. Ripacskodó, irreálisan drága.
Aztán Jövünk haza.

Ez a nagy terv most egy nappal az indulás előtt. Hogy mi lesz belőle, azt nem tudjuk, de jó lenne heverni a tengerparton, úgy, hogy meleg is van.
Ez eddig kimaradt idén, mert Portugáliában (Aguda és Sao Jacinto tengerpartjain) hideg volt, júniusban Santorinin meg inkább a saját teraszomon hevertem naphosszat. Az viszont jó volt 🙂