2021 márciusában olvastam

Sokkal kevesebbet olvastam most is, mint amennyit szerettem volna de már csak pár rész van az előző hónapban említett Csillagkapuból. Viszont még így is elolvastam pár könyvet 🙂 Volt, ami nagyon tetszett, volt amit inkább abbahagytam mert csak szenvedtem vele, de nézzük, mit olvastam 2021 márciusában? 
A lista még mindig magamnak íródik. 

Bella figura

Jujj 🤩 Tök rég kerestem olyan könyvet, ami Olaszországban játszódik, nem egy nyálas szerelmes történet, hanem valami olyan, aminek értelme is van. És végül megtaláltam!
Még nem fejeztem be a könyvet, viszont ez lesz az a könyv, amit majd jó lassan fogok olvasni hogy tovább tartson. Egyrészt remek leírások vannak benne Firenzéből, másrészt receptek (ezért is nyomoztam ki az olasz péket a múltkor) meg persze olaszokról is szól és mindezt egy adag humorral fűszerezték. Egyszóval mindenből van benne egy kicsi és pont ez kellett a lelkemnek.

Csernus – A kiút

Eddig nem mertem Csernus könyvet olvasni, de ez annyira tetszett, olyan szuper volt, hogy elolvasása után még a workshopjára is beiratkoztam, ami szintén remek.
Nagyon hasznos, hogy nem köntörfalaz, elmondja és leírja azt, amit az ember magától nem mer. Szóval ajánlom mindenkinek.
Volt a librinek egy tök jó akciója valamikor március elején, akkor megvettem még A nő című könyvét is, szerintem az majd áprilisban lesz elolvasva.

Soma Mamagésa – Hogyan ne sárkányosodjunk el?

Szerintem én vagyok az, aki mindent meghallgatott és megnézett Somától az utóbbi időkben, így bátran vettem meg majdnem az összes ebookban is elérhető könyvét.
Bár nem hosszú ez a könyv, de két hétig szenvedtem vele, nem tudom megmondani miért és végül megkegyelmeztem magamnak és feladtam a felénél. Egyszerűen nem kötött le ugyanaz, ami egy élő előadásban viszont magával ragad.

Segítség, ember! – Nógrádi Gábor

Tavaly hallgattuk vinnyogva nevetve a szerző két másik hangoskönyvét a Voizon, így már volt némi tapasztalatom a szerzővel 🙂 és ez a könyv is a kedvencek közé került. Nagyon sokat hozzáad az élvezethez, hogy Pogány Judit olvassa fel szenzációs előadásban.
Szerintem ezt is meg fogom hallgatni újra és újra mert olyan jól meg van írva mindaz a borzalom, amit az állatainkkal teszünk, mi emberek. 🙁

Mit üzen a tested? – Dr. Buda László

Fuhúúúú… Nagy falat a könyv, ráadásul igen hasznos és még gyakorlatok is vannak benne!
Megnéztem a szerző weboldalát, hátha van most is valami online anyaga, de még nem láttam a nekem legmegfelelőbbet.
A könyv egy kincsesláda! Ha vannak testi bajaid, akkor mindenképp ajánlom.

Öngyógyító hangoskönyv – Soma Mamagésa

A Voiz egyre jobb, nem mintha eddig rossz lett volna. 🙂 Soma hangoskönyve szuper, újra meg fogom hallgatni.

Mit fogok olvasni áprilisban?

Remélem mielőbb befejezzük a sorozatot és nem kezdünk újba mert ez így nagyon időpazarlás szerintem.
1, Mindenképp el szeretném olvasni Elon Musk anyukájának a könyvét (már megvettem)
2, Csernustól A nő is vár az olvasómon
3, Nyilván fogok valami lazábbat is olvasni
4, Szakkönyvet, mert muszáj magamat képezni.
Hogy végül mi lesz, az majd kiderül 🙂