Hát micsoda nő az ilyen?!

Kérdezem ezt magamtól.
A dolog onnan indul, hogy a határozatlan időre távozást szervezve, vettem “bőröndöt” is a repjegyhez, gondolván, hogy úgysem férek bele a kicsi, 25 literes hátizsákomba, mert “lehet, hogy fél évre megyek”.
Tök rendesen befizettem a bőrönd szállításának díját. Persze az aranyos férjem ismer engem és megkérdezte, hogy “van egyáltalán annyi cuccod?” én meg rávágtam, hogy “ennyi időre kelleni fog egy csomó dolog” tehát tuti.

Aztán eljött az indulás előtti óra.

Jó, igen, tudom, nem vittem túlzásba és nem kezdtem el egy héttel előtte bepakolni a bőröndöt, ami az emberek nagy százalékánál teljesen elképzelhetetlen.
Szóval elkezdtem összepakolni a cuccomat.
Hozzáteszem, hogy nekem tényleg kevés cuccom van (ruhám) Berlinben is, viszont ami van az jó minőségű és jól kombinálható, ráadásul kényelmesek és jó anyagból vannak.

Összepakoltam a kedvenc cuccaimat és meglepetten tapasztaltam, hogy “hát, ezért aztán nincs értelme bőröndöt cipelni” merthogy egy kisebb kupac gyűlt csak össze, ami laptoppal, töltővel együtt befért a 25 literesembe.

Akkor vadul nekiálltam gondolkozni, hogy “basszus, kell lennie valaminek, amire szükségem lesz!” de nem jutott eszembe semmi.

Rájöttem, hogy az a cucc, amivel elvagyok 3 hétig, azzal 3 hónapig is el tudok lenni. Vagy akár tovább is.

Mit hoztam magammal?

4 nadrágot, amiből az első még Szalonikiben átköltözött a nadrágmennyországba, (ezekből 1 rajtam) van még 2 fölsőm (1 rajtam) egy hosszú ruhám, egy kellemesen meleg pulóverem és egy kiskabátom.
Ennyi. Oké, bugyim is van, abból már csak 2 mert kettőt elhagytam és a zoknimat is, meg egy törölközőt is, ráadásul még a fürdőruhámat is, de ez legyen a legnagyobb gondom.

Milyen nő az ilyen?!

Saját magam előtt merült fel ez a kérdés, hogy mégis, hogy a fenében van ez, de egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy egy iszonyúan nagy bőröndöt cipeljek magammal erre-arra, ráadásul a tartalmának nagy részét elő se vegyem.
Egyszer egy ismerősöm kifejtette, hogy neki naponta minimum 3 fölső kell, hogy a párja ne unja meg, meg hogy ne mindig ugyanabban lássa. 😀

Nálunk nem ez a helyzet. Elég színes egyéniség vagyok akár még pucéran is és tök mindegy milyen és hány ruhám van, akkor is jól tudom magam érezni, ha csak egy váltás ruhám van. Fotók meg nem készülnek rólam.

Szóval minek cipeljek egy csomó cuccot magammal?
Tök fölösleges. Szerintem.
Persze, ha más szeret naponta ötször átöltözni, akkor cipelje 🙂 Saját döntése. Saját élete. 🙂

Van egy csatorna, amin remek ötletek vannak, ajánlom mindenkinek, aki ki akar törni a mókuskerékből. Ezen a csatornán találtam egy érdekes videót egy pasiról, akinek 47 tárgya van és jól érzi magát.

Hát micsoda nő az ilyen?!

Persze így utólag már világos a dolog mert mindig is egy 25 literes hátizsákkal akartam nekivágni a világnak fél évre.
És ez sikerült.