Augusztusban olvastam

Bekövetkezett az, ami előre volt sejthető 🙂 De azért augusztusban olvastam Brian Tracy egyik remekművét és még néhány másikat. De mit olvastam augusztusban? Könnyedén a céljaidért!

Thomas R. Sterner könyve kellemes olvasmány volt, és az idők folyamán azt hiszem hasznos lesz számomra.
Leginkább arról szolt ez a könyv, hogy hogyan legyünk a jelenben, hogy mégis hogyan élvezhetnénk a céljaink felé vezető rögös, nehézségekkel teli utat, hogyan találjuk meg a helyes fókuszt.

Hasznos volt a könyv, mert több ponton rávilágított arra, hogyan lehetne élvezetesebb elérni mindazt, amit szeretnék.
Egész biztosan vissza fogok még térni ehhez a könyvhöz mert nagyon mély gondolatokat tartalmazott. Tetszett.

Teremtsd újra az életed!

Brian Tracy egy újabb remekműve ez a könyv.
Szuper hasznos, “Brian Tracy-s” a könyv. Roppant motiváló olvasni mert azonnali cselekvésre buzdít, komplett gondolatrohamokat indít el az ember fejében.
Jól bevált módszerével a cselekvéseket pontokra szedve mutatja be, kijelölve a pontos útvonalat, mit is kellene tennünk és milyen sorrendben.
Ez is, mint a többi Brian által írott könyv a többször kézbe vevős, többször elolvasós fajta, így a jövőben majd még sorra fog kerülni.

Válaszd a boldogságot!

Szabó Péter könyve szintén nem okozott csalódást.
Az igazsághoz tartozik, hogy miután két évet tanultam Péternél, elég sok szófordulata és gondolata köszönt vissza, de még így is szuper hasznos könyv volt.

Hajnali ​5 óra Klub – majdnem augusztusban olvastam

Augusztusban olvastam az egyik nagy kedvencem, Robin Sharma legújabb könyvét.
Hogy őszinte legyek, az eddigi teljesen letehetetlen könyveivel szemben, ez néhol letehetetlenül jó, néhol pedig rohadtul unalmas. Arról nem is beszélve, hogy meglehetősen bő lére ereszette a könyvet.
Szó szerint küzdök vele mert egyrészt nem lehet, hogy a nagy kedvencem, Sharma unalmas könyvet írt, másrészt pedig érdekel a témája.
Igaz, hogy csak a “hajnali” 5 órás kelés a témája, ami nekem nem lenne különösebb kihívás mivel mióta a könyvet olvasom, én hajnali 4-re állítottam a biológiai vekkerem, így minden reggel 3 óra 59 perckor magamtól ébredek, de …
Még küzdök a könyvvel, majd szeptemberben elmesélem, milyen volt, tényleg olyan hasznos volt-e, mint ahogy szeretném.

Szóval kíváncsian olvasom tovább.


Mit olvastam eddig? Itt megtalálod.