Angry chicken, ami nem olyan angry, de amúgy jó

Angry chicken

Sok éve tervben volt, hogy elmegyünk az Angry Chicken nevű helyre enni, viszont amikor elmentünk, akkor mindig akkora volt a sor előtte, hogy inkább lemondtunk róla, de most a pandémiának és annak köszönhetően, hogy minden zárva van, végre feljöttek a Lieferando-ra és lehet tőlük online rendelni. Szóval kipróbáltuk az Angry Chicken egyik menüjét és nem csalódtunk.

Szerencsére nem kellett sokat várni a futárra, 39 perc alatt itt volt a még meleg csirkével (kint épp hó van, szóval hideg van).

Plusz pont jár azért mert papírba volt csomagolva minden a szósz kivételével, viszont mentségükre szóljon, hogy ilyen pici szószos tárolót még nem láttam papírból.

A csirkét nyilván forrón tették a dobozba mert mindkét doboz belülről párás volt, de ez a csirke élvezeti értékén nem rontott egy cseppet sem. A dobozban alul ott volt a csípős szósz, és egész jó kombó volt így a kettő.

Amúgy „so so angry” chicken-t rendeltünk meg egy sima „angry”-t XL verzióban, de nem voltak csípősek a mi megítélésünk szerint, a két adag XL-ből meg még maradt is máskorra.
Köretnek egy sült krumpli meg egy adag édesburgonya chipsz volt, utóbbit véletlenül rendeltem.
A szósz, amit látsz a legfelső képen, egy gochujang chilis majonéz volt. Hogy mi a fene ez a szósz? Azt itt elolvashatod.

Sokadik találkozásunk volt ez a koreai gasztronómiával és csak erősíti a vágyat, hogy amint lehet, elmenjünk Koreába.
Remélem mielőbb vége lesz ennek a fosnak és lehet szabadon utazni…

További berlini kajás posztokat itt olvashatsz.

Fontos kiemelnem, hogy azért írtam a posztot, hogy emlékezzek rá akár még fél év múlva is, hogy milyen volt a kaja mert sokat rendelünk mostanában és az ember felejt. 🙂
Míg el nem felejtem, írok egy indiairól is, merthogy vannak friss tapasztalataink, többször lecsekkolva és egész jó a kaja, szóval legközelebb egy berlini indiai étteremről fogok írni. Majd néhány nap múlva olvashatjátok. 🙂