Maloa, ahol jó a poke bowl.

Mostanában rá vagyok kattanva az ázsiai ételekre, ráadásul mindez nem Ázsiában kezdődött, hanem miután hazajöttünk és felfedeztem, hogy tőlünk nem is olyan messze van egy szuper thai (egyébként inkább vietnámi) beülős és egyben kiülős hely is. Rövid idő alatt teljesen rákattantam az ázsiai kajákra, viszont körülbelül két év rendszeres rendelés után mást kerestem. Így jutottam a Maloa nevű helyhez a Lieferando oldalon át.

Ebből a Maloa-ból rögtön több is van a Lieferando-n, és hogy őszinte legyek, fogalmam sincs melyikből szoktam rendelni mert mindig attól rendelek, amelyik a leggyorsabban kihozza a kaját.

Az első rendelésnél nagyon tetszett, hogy minden csomagolóanyaguk papír és nem adnak fölöslegesen egy pálcikát alapból.
A rendelés egy dizájnos papírzacskóban szokott érkezi és az ételek tárolója is papír.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a kaja, az bizony isteni finom!
Rendelésnél vannak az alap kaják, amiket testre kell szabni. Hozzáadni az alap körítéseket (én rizst szoktam vagy spenótleveleket, esetleg cukkíni csíkokat) esetleg lehet választani néhány extrát hozzá.

A múltkor volt időm megszámolni az összetevőket és 14-et számoltam meg. 14 friss zöldség meg alga 🙂

A Maloa jó hely, majd ha egyszer vége lesz a lezárásoknak, jó lenne elmenni és megnézni milyen a hely “élőben” és ott összeállítani a tálat magamnak mert ahogy nézem a Tripadvisor-on, bizony amit kiszállítva kapunk (bár az is jól néz ki) de messze elmarad tálalásban és kinézetben is a helyben kapott ételeknél. De mindennek eljön az ideje. 🙂

A poke bowl a biztos befutó náluk, de szoktam rendelni külön algasalátát is, az is nagyon finom és egyszer rendeltem desszertként egy adag acai bowl-t, ami finom volt. Egyetlen dolog rontott az élvezeten: az hogy hideg volt különben is és az acai bowl alapja a kókusztej és az biza eléggé fagyos volt még amikor kihozták. Ettől függetlenül nagyon finom volt az is. És feltételezhetően nagyon egészséges.
A posztért pénzt nem kaptam, csak grafomániából írok, meg hogy megmaradjon az utókornak.

Írtam már egy csomó kajás helyről, itt olvashatod őket.