Karanténnapló 5. nap

Valami megváltozott odakint.
Rég éreztem ilyen határozott, erős energiát, ami azt sugallja, hogy minden jó úton halad. Minden rendben van, így kell lennie és egy új élet kezdődik épp, csak át kell haladnunk a „szülőcsatornán”, és minden rendben van. Minden jobb lesz, mint volt. 

A változásokhoz idő kell, sok idő. Legalábbis általában. 

A nap, amikor semmit sem csináltam

Reggel 6 körül bevágtam egy Kinder bueno fagyit. Annyira nem volt jó, de nem emlékeztem arra, hogy ez nem olyan jó, így egy dobozzal rendeltem. Asszem nem lehet Magyaroroszágon kapni, de itt megnézheted milyen.
Bezzeg a vegán Magnum fagyi… na aaaaaz jó!

Ma ki kellett vinni a szemetet mert már egy hete itt büdösödött. A szemetet a ház mellé, az utcára kell kivinni, így ha már az utcára megy az ember, kenyeret is vettünk. Kettőt, gluténosat. Jó lesz ultra vésztartaléknak.

Reggelire 2 szelet tarját sütöttem 2 tojással és hozzá egy nagy fehérretket ettem meg.


Utána dolgoztam egy kicsit, ebédre meg rendeltünk pizzát meg salátát a Call a pizzától. Nem kellett volna mert nem volt jó.

Igazság szeirnt az Osteríából rendeltünk volna, de kb. fél éve volt egy olyan eset, hogy másfél óra alatt hozta ki a futár a cuccot mert valamiért vissza kellett fordulnia amikor már majdnem itt volt.
Mivel tél volt, a pizza kihűlt, így mehetett be a sütőbe.
Viszont az Ostería pizzája legalább jó. Oda szoktunk néha menni személyesen is enni.

Viszont a kajarendelést mostanában erősen hanyagoljuk, még a kedvenc thai éttermemből sem rednelek poke bowlt, nem is értem, hogy bírom nélküle!

Sajnos a legutóbbi rendeléssel a fagyin kívül még csokit is rendeltem, pedig egyrészt nem szeretem, másrészt meg nem jó nekem.
De nem az a gáz, hogy megrendeltem, hanem hogy meg is ettem.
Egy tábla Ritter Sportot etter meg.

Délután erős front jött, durva hidegfront, így medvének éreztem magam és úgy döntöttem, eljött a nap, amikor megnézek egy filmet.
És tényleg filmet néztem! Ilyen nem volt szerintem több hónapja.

Igen, nem belőlem él meg egyik ország filmipara sem.


Ja igen, a nap eseménye volt, hogy a fagasztóba kellett betenni a cuccot, amit rendeltünk. Ilyenkor nagyon hasznos az, hogy régen sokak tetriszeztem.Este nyitott ablaknál beszélgettünk. Jó volt.
ÉS!!! A hangoskönyves app küldött egy levelet, hogy új kategória lett benne, amiben könyvösszefoglalókat lehet hallgatni. Nagyon tetszik!