Hová megyünk jövőre?

Hová megyünk 2019-ben?

Ezt én is szeretném tudni, de leírom a rózsaszín ködös elképzeléseket:

 

Cél: egy hónapig járni a világot, közben lehetőség szerint nem sokat költeni a repjegyekre, legalább egy hétig dögleni valami tengerparton, lehetőség szerint jó szálláson aludni, jókat enni. Mindezt nem egy vagyonért. Kb. annyiért, amennyit más egy “hű de olcsó horvát nyaraláson” elkölt, mindezt lehetőség szerint turistáktól mentes helyen.

Csak azért vannak beszámozva, hogy könnyebb legyen követni az agymenésemet.

1, Mindenféle isztánokba elmenni: Türkmenisztán, Kirgizisztán, Tadzsikisztán tuti érdekes lehet. 
Ez a legegyszerűbben, legolcsóbban megközelíthető hely Budapestről és Berlinből is. Előnye, hogy valszeg jó a kaja, hátránya, hogy nem pont tengerpartos desztinációk. Ebbe a körbe még Irán is beleférne.

 

2, Eljutni valahogy a nagyobb ázsiai közlekedési csomópontokba (Szingapúr, Kuala Lumpur, Bangkok – ami közül kiesik az első mert a gyereknek a Jóistentől is kell papír, hogy mehet) és onnan elmenni valahova, ami szép és jó. 
Pl. Maldív szigetek, ami még nincs is messze innen.

 

3, Japán, Korea, + Hainan (vagy ki tudja)

 

4, Arab-félsziget, például engem nagyon vonz Omán, ezt kiegészítené Dubai, Kuvait, persze ezek hajmeresztő tervek mert ott tuti meleg van, azt meg utáljuk. Szóval ez a futottak még.

 

5, Pici karibi szigetek. Itt nem a felkapott helyekre gondolok. Előnye, hogy szépek, hátránya, hogy nehezen és drágán megközelíthetőek.

6, Kuba – Dominika – Ki tudja mi. Mert Kubában sem Varadero lenne a fő cél, mert ott túl sok a turiszt.

7, Afrika. Szafari. Zanzibár. Nem rossz ötlet. 

8, Chile. Nekem régi vágyam.

Hogy ehhez képest mi lesz? 
Nem tudom. Majd kiderül.

És ennyit erről, hogy mi milyen mázlisták vagyunk. Mert ki az aki az idei nagy utazáson azon agyal, hogy jövőre hova fog menni? Hát, én.
Szóval tök mázlisták vagyunk, hogy végigagyalhatunk egy évet, dolgozhatunk heti 7 napot. 😀