Haribo bolt Berlinben

Haribo

Múlt héten jártam a felújított KaDeWe luxusáruházban ebédelni a legfelső szinten, mert utoljára még a felújítás előtt jártam ott. Most is jót ettem, ráadásul itt valahogy megállt az idő az árak tekintetében mert egy isteni (egész) csülköt ettem gombóccal meg káposztával, üdítővel, 18 euróért. Egy luxusáruház tetején, Berlin egyik központjában. A Haribo bolt meg pont ott van szemben ezzel az épülettel, rögtön a Butlers mellett a buszmegállóban. (Azt hiszem)

Haribo

Nem volt kérdés, hogy bemegyek-e megnézni és a múltkori M&M’s baki után nem sok jót vártam, gondoltam ez is egy felfújt izé lesz, ahol csak elcsépelt dolgok vannak. De nem így lett, így aki szereti a gumimacit vagy kapható bármilyen hülyeségre, annak itt a helye.

Érdekes módon nincs túltolva, hogy mindent lehet kapni Haribo felirattal, inkább ez egy márkabolt, ahol a meglepően széles kínálatukat mutatják be, ráadásul a többsége olyan dolog, amit én még nem láttam boltban.

Haribo

Míg el nem felejtem, más országok Haribo termékeit is árulják, így számomra kiderült, hogy a dánok igen perverzek gumimaci téren, mert olyan gusztustalan féreg vagy lárva kinézetű gumicukrok vannak, hogy csak pislogtam. A dánon kívül volt még angol kínálat is, így láttam Londonnal kapcsolatos Haribókat, meg német dolgokat, például Berlin nevezetességeit gumicukorból. Gumicukor Trabant, Brandenburgi kapu? Simán!

Haribo

Az extra gumimacis dolgok kimerültek füzetekben, Haribo feliratú tollakban illetve zöld és kék jégkockaformákban. Persze gumimacis. Jó, lehet, hogy volt még pár feliratos szatyor is, de tényleg nem volt túltolva, ezzel szemben a bolt jól nézett ki és rengeteg akció is volt. A kapott szatyor meg kifejezetten cuki, nagyon tetszett.

Haribo

Tehát bővült Berlin kínálata mert a már jó régen működő Ritter Sport bolt mellé ez is felkerült a térképre.