Hard Rock Cafe Berlinben

Hard Rock Cafe Berlinben

A Hard Rock Cafe Berlinben igazán különleges étteremélményt nyújt. A saroképület és a belső tér rock’n’roll hangulata, valamint a híres rockzenészek relikviáinak kiállítása egyedivé teszik ezt a helyet. Bevallom, nem vagyok nagy amerikai étteremlánc látogató, és amikor Amerikában tettünk egy kisebb kört Las Vegas és San Diego környékén, akkor nyilván volt alkalmam mindent és bármit megkóstolni, így különösebben nem töltött el semmiféle vágyakozással, hogy a Berlinben lévő Hard Rock Cafe Kudammon lévő egységében tegyek egy látogatást. Aztán mégis elmentünk

Hard Rock Cafe Berlinben

Nem teketóriáztunk sokat, a GetYourGuide-on foglaltam egy csomagot, a Gold-ot kemény 25 euróért, lefoglaltuk mellé az időpontot és el is mentünk.

Úgy voltam vele, hogy kettőnknek 50 eurót simán megér a valamilyen hambi vagy szendvics, a krumpli, üdítő és a desszert kombó, és nem is csalódtunk. Hozzáteszem, hogy 50 eurót mostanában simán elkajálunk ketten Berlinben is, Magyarországon meg pláne. (Megfigyelésem szerint itt olcsóbban lehet enni és jobb minőséget kap az ember, de ez most más téma.)

Hard Rock Cafe Berlinben
Egy gitár a berlini fal egy darabjából

Odamentünk a lefoglalt időpontra, bementünk az ajtón és rögtön elcsodálkoztam mert olyan ajándékboltjuk van, hogy csak na! Minden van Hard Rock felirattal, körülbelül annyira, mint a szomszéd M&M’s boltban.

Aztán a pincér odakísért az asztalunkhoz, hozta a kártyát amin a menü volt, mi választottunk a nekünk szimpatikusat és már ott is volt az italunk.

Hard Rock Cafe Berlinben
Jimi Hendrix Gitárja a falon

Meglepett, hogy a Coca Cola olyan édes, mint Amerikában, nyilván onnan jön a szirup vagy a fene sem tudja.
Egyébként volt egy amerikai bolt a városban, az Alexanderplatz mellett, de annyira elszállt árai voltak, hogy pár év után bezárt a gyér érdeklődés miatt.

Én egy csirkemelles szendvicset választottam, a férjem meg egy hamburgert, és nem csalódtunk. Nekem a csirkemelles szendvicsem kifejezetten finom volt, meglepett hogy édeskés a husi, de nagyon finom volt.
Mellé krumpli volt és saláta.
A Desszert már középszerű volt, a Brownie nem volt a helyzet magaslatán, ettem már jobbat is, de zárásnak tökéletes volt.

Rendeltem egy koktélt is, ami szerintem kifejezetten finom volt, és meglepett, hogy nincsenek elszállva a koktél árak, egységesen 9-11 euró között kerültek.
Összességében megérte a látogatást, főleg ezen az esős napon.

Megyünk még ide? Szerintem simán. Jót ettünk normális áron és a hely is érdekes volt.