Body kiállítás Budapesten

body

Január legvégén rászántam magam, hogy megnézem a Body kiállítást Budapesten. Állítólag ez az igazi, az eredeti, a tyűha. Igazság szerint már évekkel ezelőtt is ott motoszkált a fejemben, hogy tényleg meg kellene nézni de féltem tőle. Valamiért viszolyogtam attól, hogy belezett és nyúzott embereket nézegessek. Aztán elmentem. És de jól tettem! A Body kiállítás nagyon érdekes és hasznos.

Én még nem jártam az Etele plázában, amiről még a nyitásakor hallottam annyit, hogy okos bevásárlóközpont. A mai napig sem tudom, mit takar ez, mindenesetre jól hangzik.
A kiállítás két részre volt osztva, két külön teremben volt, vagyis két üzletrészben. Az egyik ajtajában nem is volt semmiféle ellenőrzés, furcsálltam is. Bárki bemehetett, nulla kontroll, ami elég negatív hatással volt rám, mert azé’ nem volt olcsó a jegy és Jóska-Pista meg ingyen besétált…
Azt sem értem, hogy ha a többség bliccel, akkor mi ebben a biznisz a kiállítónak/ tulajdonosnak, de erre nem tudtam rájönni. Nem vagyok egy bliccelős fajta, de most bántam, hogy nem magyarosan működtem.
A másik részben már kérték a jegyeket, viszont ott meg olyan kellemes illatok szálltak a levegőben a szomszéd étteremből, hogy a gyerek meg is éhezett közben és azért nem tudta az utolsó szóig elolvasni és az utolsó hajszálérig áttanulmányozni a kiállítást mert éhes lett közben. Nagyon.
Na, ennyi a fikázás része.
A Body kiállítás egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek gondoltam. Sokkal érdekesebb, maga a módszer is, ahogy ezeket az igazi embereket hosszas munkával preparálták, míg ilyen érdekes kiállítást tudtak belőlük létrehozni.
Arra is nagyon jó volt a Body kiállítás, hogy már el tudom képzelni, milyen a testem belülről, hogy merre mennek az idegeim, hogy néz ki a tüdőm, hogy néz ki egy rákos megbetegedés, és még sorolhatnám.
Sokkal érdekesebb volt annál, mint ahogy gondoltam. Sokkal.
Összességében hiába volt drága a belépő, szerintem érdemes volt megnézni mert ha valamim fáj majd a jövőben, el tudom képzelni mi is történik éppen a testemben, ami sokkal többet ér, mint a félig fölöslegesen fizetett belépőjegy.
És mi van a belezett és nyúzott emberek látványával? Egyáltalán nem volt szörnyű, inkább érdekes volt látni magunkat. Szóval tetszett.

További magyarországi kalandjainkról itt mesélek.