Szabó Péter – Online Sikerakadémia, VÉLEMÉNY

Igazság szerint csak ma reggel jutottam arra, miközben jöttem haza az edzésről fél 7-kor, hogy igen, meg kell írnom, nem maradhatok csöndben.

Mindennek megvan az oka!

Az elmúlt 2 évben nagyon sokat változtam, egész más szemszögből nézem az életet, és nagyon-nagyon komoly előrelépéseket tettünk az élet minden területén.

Kinek köszönhetem mindezt?

Elsősorban magamnak, és Szabó Péter Online Sikerakadémiájának.

Online Sikerakadémia – Első év

2 évvel ezelőtt már elkezdtem kimászni a rámbolrult szarral teli bili alól, amikor elindult az OSA (Online Sikerakadémia)
Mi voltunk az első osztály.
Rengetegen indultunk, mindenféle ember mindenféle háttérrel, hozzáállással és más lelkesedéssel.
Egy közös volt bennünk: változtatni akartunk.
Nem is kicsit!

A videók körülbelül kéthetente követték egymást, rendszeresen voltak munkafüzetek is és egyéb tesztek.

Péter mindig a Magyaroroszágon elérhető legjobb szakértőt hozta el nekünk.

Így rengeteg óránk volt Dr. Almási Kittivel (ő egy neves pszichológus, ha nem ismernéd, remek könyvei és előadásai vannak) szerintem – nem számoltam utána- legalább az órák ötöde vele volt.

Miért? Mert ahhoz, hogy valamit felépíts magadban (és magad küröl) és ne ingatag lábakon álljon, ahhoz bizony erősödnöd kell.
Erre a legjobb egy pszichológus, főleg, ha még kérdezhetsz is és megválaszolja a kérdéseidet.

Voltak táplálkozási szakértők, akik rávilágítottak arra, hogy miért ne zabáljunk, mit együnk és mit kerüljünk lehetőség szerint, de mindezt egészen alaposan, tudományos szinten magyarázva el, de mégis úgy, hogy mindenki megértse.

Voltak spirituálisabb videók, amik nekem kifejezetten tetszettek, mert egész más szempontok szerint mondták el mégis ugyanazt.

Tanultunk sokat a célok fontosságáról és arról, hogy hogyan érdemes a célokat felállítani, milyen szempontok szerint, mik a kritériumaik a jó és elérhető céloknak.

Tanultunk rengeteget az emberi kapcsolatokról és az önbecsülésről, amire szerintem mindenkinek hatalmas szüksége van mosnatában.

Az első év végén rengeteg tudást és új gondolatot kaptunk a pénzről.

Sok hasznos, új gondolatot ismerhettünk meg a pénzről, arról a dolgoról, amit Magyaroroszágon senki sem szeret, aztán mégis hajszolja. Nagyon hasznos volt a pénzes rész és valóban kellett hozzá az a sok tudás, amit Péter a fejünkbe önött az egy év alatt.
Az alapozó nékül gyenge lábakon állt volna az utolsó, pénzes rész.

Lettek új ismerősök, sok pozitív, inspiráló ember gyűlt össze az első év végére, hiszen aki nem gondolta komolyan, az addigra lemorzsolódott.

Online Sikerakadémia – Második év

A második évre azok jöttek tovább, akik tényleg nagyon komolyan gondoták a változtatást és a változást.

Feketeöves önfejlesztők, néhányan valóban nagyon gáz háttérrel indulva, de mégis iszonyat kemény leckék és áldozatok árán nyomták, hatalmas, eleinte elképzelhetetlen sikereket elérve.

A második év már sokkal komolyabb volt!

Rengeteget tanultunk a vállalkozásról, a vállalkozás indításáról, de a lányeg az, hogy arra haladt a “szekér” amerre mi akartuk.
Kérdéseket lehetett feltenni, amiket Péter és a szakértők mind megválaszoltak.

Tanultunk az önfegyelemről, az emberi kapcoslatokról újra, hallottunk egy előadást a meditációról, sőt, még nők kérésére egy smiknessel is volt óránk.

Számomra a leges – legérdekesebb a Rakonczay Gáborral készült interjú volt, és az a nem is tudom hány, amit egy igazi gazdag emberrel láthattunk, aki szakmunkásként kezdte és igen magasra jutott, az Almási Kitti  pszichológussal készült videókról nem is beszélve ésigen… a pénzzel kapcsolatos órák NAGYON hasznosak voltak. Van mit tanulnunk!

Nagyon hasznos gondolatokat kaptunk, egy egész kincsesládát!

Nekem nagyon tetszett az OSA, sajnálom, hogy nem megy tovább, de remélem Péter majd kitalál valamit nekünk, ami ugyanilyen hasznos lesz.