Kilátástalan helyzetjelentés, 2021 február 14

Kilátástalan a helyzet és minden olyan távolinak tűnik. Egyre több embert oltanak, már ott tartunk, hogy napi 150.000 embert, de ez csak látszólag sok. Ha ebben az ütemben megy tovább a dolog, akkor még HÁROM ÉV, hogy a lakosság 70%-a be legyen oltva. Teljesen kiábrándító és kilátástalan szerintem.
Igen, lehet mondani, hogy de egy évvel ezelőtt még csak álmodtunk az oltásról, de …

Amúgy a héten (február 19) lesz egy éve, hogy úgy jöttem haza Magyarországról, hogy “de jó, három hétig sehova sem kell mennem.”
Igen, jogosan gondolod, hogy dehát 2020-ban is annyit utaztunk, mint más egész életében, de ez a mi életünkben rekord kevés. Itt tudod elolvasni a 2020-as utazós élmények összefoglalóját.
Annyira súlyos a helyzet, hogy már az anyósnak is hiányzik, hogy menjünk valahova. Neki a mi utazásaink olyanok, mintha ő is elutazna velünk. Mindig követi térképen, hogy hol vagyunk, utánanéz a helynek, hogy mit kell róla tudni, ilyenek.
Másrészt, D. ma mutatta lelkendezve, hogy tök szépen kidekorálta a falát az eddigi utazásaink néhány fotójával. D., aki szeret utazni, de mostanában az utazásaink felén (sem) van ott. 🙁

Hogy vagyok én?
Pfff… ne kérdezd! Hetente egyszer megnyitom az Urlaubspiraten és az urlaubstracker oldalakat, alaposan megnézem a hirdetéseket, nagyokat hümmögök, sóhajtozok, aztán becsukom az oldalt. Ha olyanom van, akkor a hajós oldalakat is megnézegetem, de … ott sem találok olyat, ami annyira belátható távolságban lenne, amit már érdemes lenne foglalni, és klasszul lemondható vagy módosítható lenne. Nem merek foglalni mert a fene sem tudja, mi lesz. Nálunk nagyon nyomulnak a mutánsok sajnos.
Ma volt a hírekben, hogy az új megbetegedések 10%-a mutánsos fertőzés. Amúgy, csak hogy boldogítson, (2021 február 14 van) ma csak 71 új fettőzött lett, ami tök jó kevés a mostaniakhoz képest.
Határozottan emlékszem, hogy amikor Lanzarotén ültünk naplementét nézve a parkolóban, (2020 augusztus végén) már akkor több mint 120 új fertőzött volt naponta. Na, ennyire szuperül sikerült lenyomni a számokat.

Más téma: Az, hogy minden zárva és a szállítók szó szerint is be vannak havazva azt eredményezi, hogy a még december 30-án rendelt asztalaim és a szőnyegem még mindig nem érkeztek meg. Mennyire gáz már ez?!

Meg persze szeretnék bemenni egy boltba és megfogni árucikkeket. A természet most nem hiányzik mert többet sétálunk, de akkor is… 🙁

Ez van röviden és tömören. Nem túl sok jó, szerintem kilátástalan a helyzet.