Besózódás ezerrel – hamarosan hajózunk

Erőteljesen fokozódik a helyzet mifelének, teljesen be vagyunk sózva.

Ha nem olvastad az előző részt, itt megteheted.

Nem egész 2 hét múlva megyünk :)))

Jó, igen, tudom, nem szoktunk besózva lenni egy utazástól, de most tesznek a dologról, hogy teljes izgalomban legyünk.

Az utazási iroda havonta küld POSTÁN törzsutasoknak (ezek szerint mi is annak számítunk, habár ez lesz az első utunk) egy 10 – 12  oldalas ajánlatot midnenféle tuti útról, árral, képekkel, térképekkel és minden hasznossal fűszerezve. Ezt imádom nézegetni és tényleg jó ajánlatok jönnek vele, amik nincsenek fent az oldalon, szóval kifejezetten érdemes nézegetni.
Jelenlegi kedvenc – az útvonal miatt, meg azért mert a kedvenc hajóm nagytesója és “vele” nagyon sokszor találkoztam már – és nem is adják drágán.

hajózunk

Azért kifotózva mutatom, mert kiemelt akció és a link  holnap valszeg már más útra fog mutatni. Vagy ki tudja. Csekkold le.
Mondjuk 112.000 Forintért nem rossz egy ilyen 8napos kaland a Földközi-tenger legszebb szigetein és részein, főleg, hogy Santorinire is megy. Főleg úgy, hogy nem csak a szállás van benne. Oké, az októberi dátumra 349  euro és belső kabinban, de ez akkor is jó ár, főleg, hogy nem egyszerre fizetős. 20% a foglaláskor, 80% az utazás előtt egy hónappal. (70 a foglaláskor és 279 egy hónappal előtte)

Szóval  ma kaptuk meg az utazáshoz az összes visszaigazolást, egy nagy A4-es borítékban. Hamarosan hajózunk!

Még bőröndre szerelhető biléta – vagy mi- is jött meg a teljes utazási szerződés, kedvezményekre jogosító kuponok meg 100 pont az MSC VOYAGERS klubba. Amiről tudom mi, de nemtom mit ér a 100 pont, de majd kiokosítom magam ebből is.
Kaptunk a parti kirándulásokhoz is kedvezményt, de nemtom, hogy most megyünk-e valamerre – befizetünk-e – de majd kinézem mire ott leszünk.

Szóval megy a szórakoztatásunk ezerrel mert még emailen is kapunk hírlevelet, bár ott nem annyira frankók az ajánlatok, mint a papír alapú reklámban.

Nem egész 2 hét múlva megyünk és minden egyes levelezésnek úgy örülök, mintha karácsony lenne 🙂

Hát, itt tartunk 🙂
Nézegetem a papírokat. 🙂

Hamarosan írok a hajóról (MSC PREZIOSA),  felelevenítem a régi szokásomat, HAJÓRÓL fogok írni 🙂